Gisses vad grejer!

Sitter och tar en paus i mitt röjande av alla grejer som är dags att göra sig av med som finns här hemma och det är inte lite vill jag lova! Har gjort klart bokhyllan, av 12 hyllplan lyckades jag dra ner till fem med böcker jag vill spara, mitt rum är klart så snart blir det ett STORT lass till Vindens Second Hand affär!

image13

Nästa steg blir nog att organisera alla lådor i huset! Det kommer ta tid, varför samlar man på sig så mycket skit undrar jag?!

Igår var jag iaf och kollade på det vackra ljuset i Alingsås, blev possetivt överraskad, va faktiskt finare än jag räknat med, har ju tidigare bara blivit sämre. Blev dock lite stressigt eftersom Kj skulle med tåget så fick raska på lite, får ta o titta på det någon annan dag när det finns lite mer tid och så man hinner med en fika efteråt.
Va även i Nolhaga Parken och klappade getterna och tittade på aporna på dagen, mycket mysigt, man borde göra sånt oftare och få tillbaka sina barndomsminnen!

Dags att fortsätta med städandet! Önska mig lycka till!

Lyckostunder..

Vissa stunder är ju helt klart värda att minnas.. Har varit lite nostalgisk och suttit och tittat på folks gamla Sandö-bilder och njutit av alla fin stunder som funnits. Men nu är det ny rulle och det kommer nya stunder att minnas, vad sägs tillexempel om den här vackra utsikten?

image11

En underbar kväll med en fin solnedgång över vackra Göteborg med en flaska vin (ekologiskt givetvis) och mycket trevligt sällskap (Kj)..
 
Nya stunder kommer, dags att blicka frammåt!


Jag har tappat min grej...

Är det något jag alltid varit bra på är det att somna, så fort jag sluter ögonen faller jag in i drömmarnas land. Men inatt, nej nej, somnade vid sex imorses. Vilket resulterade till att jag stängde av alarmet och insåg att jag aldrig skulle orka gå på min historia lektion, vilket iofs är skönt eftersom det är förbannat tråkigt!

Men under nattens långa timmar kom jag i alla fall fram till lite beslut, runt den 17 januari kommer jag förmodligen att bege mig till det feta landet amerika igen. Känns som alla befinner sig där så varför inte hälsa på, blir en resa som startar i New York, vidare till Minneapolis, därefter Albuquerque, Los Angeles och San Fransisco innan det bär tillbaka till New York och hem. Hoppas bara att Soife, Hanna, familjen Millar x2 och Loonin kommer välkomna mig med öppna armar. Loonin vet jag ju då det är hennes fel/förtjänst att jag kommer ge mig ut på detta äventyr!


image10

Nu bör jag nog sätta igång med min morgonrutin för att komma iväg någon gång! 

                                                                                   Take care my bebis!   


Muséet har stängt

Nu har det inträffat, dagen jag trodde aldrig skulle komma, har skaffat riktigt internet! Inget mer iii-ooo ingelioo när man ansluter, aldrig mer fem minuter för att öppna en sida eller skicka iväg ett mail, för alla er där ute som tagit detta som en självklarhet, det är lyx!

Senaste tiden har bestått av väldigt mycket tandkräms reklam.. Hadde lovat mig själv att jag aldrig skulle bli en såndär person som står och försöker pracka på folk saker, men vipps så stod jag där och såg check och glad ut för att folk skulle köpa vidriga Pepsodentproduket med miljögifter i! Så emot mina principer! Men a girls gotta do what a girls gotta do som man säger..

Men har hunnit med trevliga saker också, här kommer ett lite bilder från de gångna veckorna...  


                                                                                                                     
  Får tacka Hanna-Klara för en trevlig kräftskiva!    Allsång på Liseberg  

  

                                 

  Veteranbilsträff(slump)         Melody Club under Gästabudet i Alingsås med Hanna-Klara

  

  En utflykt till växthusen i Botaniska trädgården     Trevliga dagar i Kj's stuga

  Testade vindsurfin, ruskigt roligt!          Hittade en linbana i skogen, weeii!



Det får räcka med upptateringar för denna gången.. Nu när jag har ett riktigt internet kanske kan kan engagera mig lite oftare med de här.. Nattinatt kära vänner!

RSS 2.0