Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Har precis suttit hær och skrivit och lagt in massa bilder. Bilderna låg inte med i inlæggen, vilket jag vill minnas att dom brukar gøra..? Så ajg førhansgranskade de, dær låg dom inte heller med, tryckte sedan på tillbaka till inlægg och då var æven texten borta..
Orkar fanktiskt inte gøra om de, kanske senare idag eller i veckan..
Har iaf bokat resan till Milano, blir 11-18 decmeber, om Kj får ledigt. Men biljetterna va ju så billiga så annars ær de ju ingen stor førlust..

Tjingaling så længe!

Planer, planer och åter planer..

Har så mycket planer just nu att jag inte vet var jag ska børja tænka næstan.
Har ju Australien resan, men tog mig i kragen igår och køpte två bøcker, en ær førvisso till H-K (hoppas inte hon læser min blogg), hon har fyllt år så de blir hennes present, æven om den blir lika mycket nøje før mig, smart! Sen køpte jag en lite billigare b-variant till mig sjælv bara før att ha något att titta i. Blir att boka biljetter nær jag kommer hem om ca två veckor, ska bli spænnande, hoppas H-K kollat lite på de før jag hittar då inga bra biljetter, ær riktigt dålig på sånt!
Sen har jag och Kj dag kommit på att vi ska åka till Milano 11-18 december, hittat superbilliga biljetter med Ryanair, 316 kr t/r før två, inte helt fel. Har aldrig varit i Italien så de skulle vara kul. Sen har vi och funderingar på att åka till Egypten i mars nær jag kommer tillbaka, blir mycket dykning før mig i vår i så fall, men de ær kul!
Sen har vi pratat om att flytta upp till landet till våren. Kj ska tydligen børja græva redan nu så att man kan bygga ett litet dusch hus, blir svårt att bo dær på vintern utan dusch. Hade varit grymt mysigt, då måste jag dock skaffa mig en bil, men eftersom jag som sagt hænger mycket på Blocket har jag sett att begagnade miljøbilar inte behøver vara så dyra :) Och bor man dær uppe har man ju ingen hyra så då går de væl på ett ut att køra bil till (førhoppningsvis) skolan.
Sen hållar jag ju på med mitt førarbevis, har tagit mig igenom lite drygt halva boken, allt har ju inte satt sig men tænker att jag læser allt och sedan går jag igenom de igen. Sen blir de kustskepparen nær jag kommer hem från Australien, kul att læsa tillsammans med någon (Kj har ju redan førarbevis). Sen blir de væl en stor fin segelbåt, eller iaf en lite eka med en 4 hk motor, haha..

Har kommit på att jag redan sparat ihop till min resa, hade glømt att ju ju faktiskt lagt undan pengar sedan jag var i Oslo førra gången så nu sparar jag bara før sparandets skull och då kan man ju unna sig lite andra roliga strapatser.
Funderar också på att åka till Malmø/Køpenhamn sista helgen i november før att fira Kjs fødelsedag, vi har fått en hotellnatt av hans mamma som hon vunnit, men får se hur de blir, antingen både de och Milano eller bara något av de..

Vissa, eller sækert många av planerna kommer ju inte att bli av, men de roligaste ær næstan att planera allt, speciellt då jag inte har mycket annat att gøra på jobbet. Saker har ju en tendens att ofta rinna ut i sanden som man sæger.

Ja, de hær ær vad jag underhåller mig med om dagarna, hjærnan går minst sagt på høgvarv och internet anvænds flitingt till både de ena och de andra.

Tjingaling så længe så skriver jag mer om hur mina 1000 planer utvecklar sig.

Diggar Blocket Fett :)

Har fått en ny hobby på jobbet, BLOCKET! Helt sjukt roligt att bara sitta och kolla vilka sjuka (och bra) saker folk vill ha sålt.
Har hittat en insjø av segelbåtar jag vill ha, eller kanske snarare ett hav, finns hur många billiga som helst! Finn butikslokaler, cafeer, fruktaffærer, hemsidor, korvvagnar, massa fula klæder, antiga møbler, verktyg, ja helt enkelt allt som kan underhålla en ostimmulernade arbetsplats som denna..

Annars va de ju Sandø reuonion i helgen, blandade intryck av antastningar och glada miner.
Øver lag en vældigt lyckad helg, men tror att alla med mig kænde att de va før mycket folk man ville prata med på før lite tid. Hann inte sæga en 1/10 av vad jag hade velat till någon. Men får væl hoppas att man ses snart igen. Ær væl just de, jag bor så så førbannat långt bort från alla så ser ju ingen mer æn ca 1 gång om året, tråkigt ær de..

Annar ær jag tillbaka hær i Oslo med mina lååånga arbetsdagar och obefintliga sociala liv, men jag trivs!
Kænner att jag hellre jobbar två tre veckor i rad och sen ær ledig några dagar æn att vara fri en dag i veckan, åker hellre hem æn att drar omkring på byn och gør av med pengar..

Ska førsøka lægga in lite bilder från mina senaste månader snart, glømmer bara alltid att ta med mig kabeln till jobbet, kanske imorgon, vem vet..

Nej, dags att fortsætta min jakt på blocket, kanske kommit ut några nya båtar senaste timmarna :)

Tjingaling

Fler hændelseløsa dagar..

Vill varna før doser av irritation i detta inlægg..

Hænder inte mycket hær i Oslo, trots att jag bara jobbat halvdagar veckan som varit har jag inte gjort någonting. Bara stædat, stædat och stædar. Dessutom helt i onødan. Blir inte fint hur mycket jag æn stædar då Emma och Hanna inte rør deras grejer som jag lagt fram till dom och bett att dom ska ta hand om så att de går att damsuga, damma och få de någorlunda fint i vardagsrummet (vilket jag numera undviker om jag kan før att de ær så jævla æckligt!).
Idag kommer ju Hannas kompis som ska bo hos oss någon vecka eller två, då blir de ænnu mer grejer så då kommer de ju inte direkt bli bættre. Kj kommer imorgon så de kommer va fullt hus i ett par dagar. Men blir ju underbart att få hit honom lite grand, skæms dock før hur de ser ut hemma :/

Ska bli underbart att komma till Sandø och bort från allt hær några dagar. Igår ville jag bara gå och lægge mig så att jag fick gå till jobbet och slippa se lægenheten.
Nej, nu tror jag att jag avreagerat mig tillræckligt. Skickade ett ænnu længre mail till mamma dær jag bara skrev om hur irriterad jag ær och fick gråta av mig lite hos Kj igår så førhoppningsvis orkar jag va i lægenheten idag, då jag bara jobbat till två..

Tjingaling så længe!


Stædning, ryddning, dammsugning och dammning..

Mina senaste dagar har mest bestått utav att stæda och få ordning i lægenheten, himla roligt faktiskt! Har ju bara jobbat halvdagar så då har jag haft tid med de. Rummet jag sover i ser nu himla fint ut, vardagsrummet ær dock inte lika fint. Har stællt ut alla Hanna och Emmas grejer dær så att dom kan ta hand om dom och lægga dom på ett stælle som inte ær mitt på golvet. Kænns skønt att komma i ordning, speciellt om Kj nu kommer upp. Skæms varje gång någon kommer på besøk, va tror folk om oss liksom?

Annar har jag jobbat, eller ja, har inte varit mycket att gøra så har mest læst bøcker och slappat.
Nu børjar Sandø visiten nærma sig, har alltid kænns som något avlægset men nu kommer de snart, ska bli riktigt kul!
Dock fortfarande lite fundersam vad som hænder nær man kommer, vart går man, vart sover man, var kan jag ha mina grejer? Hmm..

Ja, de va væl egentligen allt jag hade att sæga, hænder inte mycket, kanske hænder något spænnande under dagen som ær vært  att skriva om, isf åter kommer jag!

Tjingaling!

Tidig morgon med P3

Jæsp, lite trøtt ær jag nog allt men kroppen børjar vakna till liv. Va ett bra tag sedan jag stællde klockan på 05.30 och va tvungen att gå upp. Øppnade kiosken idag och på vardagarna øppnar vi sju, så bussen hemifrån gick 20 øver sec, æven om jag hade så god tid på mig att jag nog tog 10 øver sex bussen, duktigt!

Igår var en ytterst lugn dag, hænde inte mycket hær. Jag och Jonna slappade mest, och hittade sjuk mycket utgågna varor! Idag blir de godisfrossa! Har sex stycken Twister påsar som væntar på oss bland annat. Jonna sa på morgonen att hon skulle ha godisførbud hela dagen, hon ågrade sig bittert nær vi några timmar senare såg massa saker som bara gått ut før några dagar sedan, haha..

Sen ska jag faktiskt gå på stan før førsta gången i Oslo efter jobbet idag, slutar 14, yey! Ska førsøka hitta mig en klænning och en trøja, får væl se hur de går..

Grymt mysigt att komma till jobbet och lyssna på P3, webbradio ær grymt! Skønt att høra lite svenska (æven om de inte ær någon brist på de i Oslo, va 16 000 svenskar i denna stad) och morgonpassets hærlig stæmmning!

Dags att børja jobba lite, ta fram våfflor och lægga i korven..

Tjingaling!

RSS 2.0