Fler hændelseløsa dagar..

Vill varna før doser av irritation i detta inlægg..

Hænder inte mycket hær i Oslo, trots att jag bara jobbat halvdagar veckan som varit har jag inte gjort någonting. Bara stædat, stædat och stædar. Dessutom helt i onødan. Blir inte fint hur mycket jag æn stædar då Emma och Hanna inte rør deras grejer som jag lagt fram till dom och bett att dom ska ta hand om så att de går att damsuga, damma och få de någorlunda fint i vardagsrummet (vilket jag numera undviker om jag kan før att de ær så jævla æckligt!).
Idag kommer ju Hannas kompis som ska bo hos oss någon vecka eller två, då blir de ænnu mer grejer så då kommer de ju inte direkt bli bættre. Kj kommer imorgon så de kommer va fullt hus i ett par dagar. Men blir ju underbart att få hit honom lite grand, skæms dock før hur de ser ut hemma :/

Ska bli underbart att komma till Sandø och bort från allt hær några dagar. Igår ville jag bara gå och lægge mig så att jag fick gå till jobbet och slippa se lægenheten.
Nej, nu tror jag att jag avreagerat mig tillræckligt. Skickade ett ænnu længre mail till mamma dær jag bara skrev om hur irriterad jag ær och fick gråta av mig lite hos Kj igår så førhoppningsvis orkar jag va i lægenheten idag, då jag bara jobbat till två..

Tjingaling så længe!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0