Sjusovarna..

Vi har blivit riktiga sovtroll, även om jag alltid varit de, fast nu åt omvänt håll.. Vaknar vid halv tolvtiden på dagarna, vilket inte är likt oss! Blir ju inte att man hinner göra något mer än att äta o titta på ett avsnitt av Grey's innan man går till jobbet.. Men men, de är ju skönt att sova! Får ta igen de i helgen! Blir IKEA på lördag, weeii!

Imorgon är de den jobbiga dagen, Valentine alltså, usch! Men vi har köpt vindruvor, har en bieost men kexen var dock fördyra så får bli knäckebröd och vi tänkte kosta på oss att gå till vinmonopolet o köpa en flaska vin, eller en box så att vi har även till melodifestivalen på lördag. Som vi till våran stora sorg missade förra veckan, vilken katastrolf!!


image19

image21

Grymt cooola tjejer på jobbet!!

Nej, nu är de dags för oss att kila!

Take care!

//KIKA


En vecka i Oslo..

Har typ skrivkramp, har ju aldrig varit någon seriös bloggare men får väl försöka plita ner hur vår första vecka i Oslo har varit.
Första dagarna var kaos, ingen visste vad dom skulle göra på jobbet men de ordnade upp sig när alla lådor kommit på plats och man lärt sig var allt står..
Arbetskaraterna är jättehärliga så de är mycke stoj o stimm o skratt under våra 7 timmar på jobbet!
Under dagarna gör vi inte mycket, har hunnit se hela fösta sesongen av Gossip Girl och igår kväll började vi på Grey's Anatomy så vi har blivit riktiga serienördar, men de är gratis o de är huvudsaken!
I fredags gick vi hela dagen på jobbet och väntade på att få komma hem o dricka våran efterlängtade latte och se på dom ännu mer efterlängtade två sista avsnitten av Gossip. MEN... Så blev de ju inte.. De va en medelåldersdam som försökt ta självmord genom att hoppa framför T-banan (hon överlevde men blev av med ena benet..). Vilket resulterade i att T-banan inte gick längre än till Majorstuen så där ifrån fick vi hitta en trikk (spårvagn) som tog oss till Jernbanetorget, eller iaf i närheten, vi lyckades lokalisera oss till T-banan och hann med sista vagnen hem, som var tur, vilket vi tackade gud för annars vet jag inte hur vi hade kommit hem, en taxi kostar drygt 500 nkr från stan och hem till oss, vilket innebär att om vi någon helg skulle vilja gå ut kommer vi vara tvungna att åka hem senast 00.30, sådär kul... Men hem kom vi iaf denna kväll men vid halv två tiden vilket resultarade i att ingen av våra efterlämgtade önskningar gick i uppfyllelse utan de blev sängen bumbs så vi skulle upp och extra jobba på lördagen..
Idag är alltså vår första lediga dag sen vi kom hit och vi ska göra absolut ingenting, Norge är ett tråkigt land på söndagar, inte ens mataffärerna är öppna så de blir nog en dag fylld av Grey's som de ser ut nu..

Ska börja ta lite mer bilder så de kommer tids nog!

Som Gissip Gilr skulle sagt:

XOXO ;)


Ett nytt liv i Oslo

Igår va den stora dagen. Jag o Kajsa anlände till Oslo. Efter att letat oss fram genom staden, frågat på diverse bensinmackar så hittade vi fram till våran nya bostad på Rödvetveien 35.
Här finns inte säskilt mycket.. Inget matbord, inga stolar, inga kökstillbehör, men vi har sängar och internet så vi överlever!

Snart bär det av till jobbet, Russedress here we come! Nu ska vi rädda studenterna i Norge!

Take care people!

RSS 2.0