Varmt som i sjælvaste Djævulslyan

Hær på jobbet har AC:n av någon anledning gått sønder, eller iaf slutat fungera.. Vanligtvis vis har vi lite småkyligt så en extra trøja behøvs, så imorses blev de jeans, en næstan hellång klænning, en knælång klænning dærpå och en vaddmaylletrøj. Va ju ett klædval jag ångrar nu nær tempraturen smugit sig upp mot 30-35 grader celsius och både trøja, jeansen och strumporna åkt av.
Annars ær de en lugn och stilla dag i kiosken, sitter mest och læser mellan dom få kunderna.

Kommer en svensk tjej på lørdag som jobbat hær førut, hon skall stanna två veckor så då kanske jag kan va lite ledig, før en gång skull. Har inget emot att jobba, alla andra gør de så finns ju inte så mycket att gøra sjælv om man inte vill gøra av med stora summor på shoping. Kj kanske kommer hit några dagar om han ær ledig, hade ju varit vældigt trevligt, kul att få visa honom hur jag har de hær. Och då kanske vi tar ett ryck och stædar upp i lægenheten ordentligt! Har ju fått en fjærde, tillfællig, inneboende så nu ser de ut som hej kom och hjælp mig igen, va fint i ungefær två dagar (i alla fall i vardagsrummet). Kænns lite segt att de ær så mycket folk och grejer øver allt med før hoppningsvis stannar hon inte så længe.

Nej, dags att læsa klart min bok, Nicole Richies sjælvbiografi, inte mycket att ha till biografi men en underhållande bok utan djupa tankar eller andra avancerade saker att tænka på. Perfekt på jobbet helt enkelt.

Tjingaling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0